Dag 1

Dag 1 på sjukhuset är avklarad. Den bestod av väldigt mycket väntetid, men vi klarade av några undersökningar så som ett nytt ultraljud av hjärtat, ett EKG samt kollade syrehalten i blodet. Med det som påverkade oss mest var att man plötsligt var mitt i de miljöer som man bara har läst om eller sett någon enstaka bild. Man blev väldigt berörd av att med egna ögon se barn med slangar, stora plåster, bandage, ihopsydd bröstkorg. Allt blev så påtagligt på något sett.
Kan tänka mig att det kommer bli lite tuffare i morgon när vi ska besöka barnintensiven, om det är några barn som har slängar m.m så är det de som ligger där. Vi ska även träffa narkosläkaren och kirurgen som ska operera Mille, då kommer vi veta mer vad som händer framöver och det känns skönt. 
Nä, nu är det dags att sova.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej!

Läser er blogg ofta och skickar er styrka att klara av detta. Hör av er om det är nåt vi kan hjälpa er med. Vi tänker er på er varje dag.

Många kramar Lisa och Gustav

2008-11-04 @ 08:23:31
Postat av: Pontus

Kan inte ens föreställa mig det ni genomgår!

Hoppas allt går bra! Tänker på er!

Pontus

2008-11-04 @ 08:30:29
Postat av: Carolina

Hej hala familjen. Har följt er resa här på bloggen, med hopp och glädje men oxå med sorg och tårar. Tänk att ett så litet bran ska behöva gå igenom så stora saker bara ngr dagar gammal. Men tänk ändå att de små är så viljestarka och att de har så mycke livsgnista att det klarar att komma tillbaka så snabbt. Underbart att få se lille Mille hemma igen. Ni finns i mina tankar varje dag, åh sänder er många varma styrke kramar. TACK för att vi får vara en del i er långa resa.Kramar från kusin Carolina m familj.

2008-12-07 @ 14:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0