Operations dags

Vilken dag.. omtummlad och trött. Vi har äntligen fått plats på McDonalds huset nu!!! Idag har vi mest förberett oss inför operationen. Mille har fått kanyler i armarna som de ska använda när ska sövas. Det tog nästan 30min innan de hittade på någon blodåder att sätta den i och skrek så jag trodde han skulle svimma, det var riktigt jobbigt att som förälder att se på. Vi har även träffat kirurgen som skall utföra operationen samt narkos läkaren. Vi har även gjort ett besök vid barnintensiven där han kommer att hamna efter operationen.
Imorgon skall han opereras. Vi ska vara på sjukhuset klockan 07:00 för att göra det sista förberedelserna så som att bada och få på han rätt kläder. Klockan 08:00 tar det in honom för operation och vi som förälder får nervöst sitta och vänta. De kommer att gå in fram igenom bröstbenet och det kommer att ta tid, han kommer till intensiven någon gång under eftermiddagen. De kommer att hålla honom sövd och liggade i en respirator fram till tordag minst. Sakta kommer de koppla ifrån slang efter slang tills han är så stabil att han kan komma ner till hjärtvårdsavdelningen.
Vi får hålla tummarna nu att allt lyckas.
God natt

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi tänker på er och håller tummarna för att allt ska gå bra. Hälsa till Irma från Maja, hon längtar.

Massor med kramar till er alla från Sara, Erik, Maja och Leo.

2008-11-04 @ 23:01:03
Postat av: ulle

Jättestor kram till er allihopa. Tummarna ska hållas som bara den. Hoppas allt går som det ska,och att lillkillen blir frisk./ulle

2008-11-05 @ 12:53:40
URL: http://lofvargarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0