Åt rätt håll

Nu så börjar det hända grejer. Idag har Mille fått blöja på sej för första gången sen operationen och det var vi som fick sätta på den, en fantastisk känsla faktiskt. Han har bajsat helt normalt idag, inget blod alls. Han har varit vaken flera ggr idag där även ögonkontakten varit underbar. Man blev verkligen rörd av att få se hans ögon igen. Han börja vissna på respiratorslangen som sitter i näsan,  och det är ett gott tecken. Som det lät på sjuksystrarna så skulle de påbörja urfasningen från respiratorn i natt och ev ta bort den i morgon!!! Man längtar så otroligt mycket efter att få lyfta upp honom.

Kommentarer
Postat av: Torun Mikko

Skönt att det går så bra.Torun / Bengt.

2008-11-09 @ 23:22:18
Postat av: Eva Ö

Åh vad gjädjande att höra,det måste ha varit en stor lycka att se hans ögon jag förstår hur Ni känner.Nu kan lite av oron försvinna,och Ni kan bara se ljust på framtiden. Tänker på Er hela tiden.

Kram Eva Ö

2008-11-10 @ 10:47:55
Postat av: Mats och Maria Liljeberg

Underbart att allt verkar gå åt rätt håll. Han är vansinnigt söt er lille Mille. Hoppas vi får komma och hälsa på när ni kommer hem till Orsa igen.

Puss och kram på er allihopa från oss!!

2008-11-10 @ 11:05:13
Postat av: Jenny

Åh va underbart att ni får se in i hans ögon. Och snart få ha honom i famnen! Vilken kämpe han är! Och ni med! Vi tänker på Er hela tiden... Många kramar Jenny Noel Alma Olov

2008-11-10 @ 14:41:07
URL: http://!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0