Fortfarande intensiven.

Idag gick jag upp till Mille klockan 7 i morse, resten av gänget fick sovmorgon. Natten för honom har varit lugn, inget bajs med blod. Hjärtat är stabilt och hela den biten verkar gått väldigt bra. Nu är det magen som måste bli stabil och att den smärta som kommer därifrån ska försvinna. Igår kom det blod 5ggr, inte så bra. De vet inte riktigt vart det kommer ifrån än och om det inte slutar så blir det en kontraströntgen av tarmarna för att se om det är något hål. Det jobbiga är att så fort den vänder honom så slutar han andas pga smärtan, respiratorn orkar inte trycka ner luft i lungorna så man för blåsa med en handblåsa tills han lugnar ner sig och kan koppla på respiratorn igen. För att han ska slippa smärtan så söver man Mille lite extra nu när man ska vända honom eller "böka" med honom. Hade det inte varit för att magen/tarmarna krånglar så hade han nogkommit ur respiratorn idag, men men... vem har bråttom. Han tar den tid han behöver och han har värdens bästa personal.

Här är lite bilder

Mille idag. Han har för första gången efter operation sina egna klöder på sig. Speldosan och nallen vakar över honom konstant.


Lotta svartjobbar, hon tar tempen på Mille.


Här får Lilleman mat, 5ml 8ggr om dagen.


Ja, det är så här det ser ut. Ska inte klaga på att vi betalar skatt en gång till.


Här ligger han på sidan och sover med en handdocka som mössa. 

Kommentarer
Postat av: Annicka & Pontus

Blir alldeles tårögd att se lilla plutten med alla slangar. Min yngsta dotter hade respirator ett par gånger pga för tidig födsel och outvecklade lungor. Var fruktansvärt! Men det är ljusår ifrån detta och går inte alls att jämföra!

Vi följer hoppfullt Milles resa mot framtiden!Sköt om Er!Kramar från Annicka & Pontus med familj

2008-11-08 @ 15:04:10
Postat av: micke kvick

Huh!

Ni är århundradets hjältar!

Särskilt lille riddar'n mille...

Puss&Kram /micke kvick

2008-11-08 @ 20:14:56
Postat av: Johanna och Adrian

Fina vänner! Vi grät när vi fick uppdateringarna idag. Både av sorg över att ni, fina, underbara människor, tvingas gå igenom något såhär fruktansvärt och av lättnad att höra att allt ändå gått förhållandevis bra. Har läst igenom hela er resa än så länge och det finns inte ord nog att beskriva hur otroligt starka ni är..! Vi tänker på Er, på lille Mille och på härliga Irma- säkerligen ett starkt ljus mitt i allt detta! Som vi sagt tidigare, vi är i närheten om ni behöver vår hjälp och vi är med er i tankarna varje dag. massor med energi och kärlek - Från oss till er/ Kram Johanna och Adrian

2008-11-08 @ 21:03:48
Postat av: Lena

Vi tänker på er flera ggr om dagen och det är skönt att han får den vård han behöver. Det kommer att gå bra även om det är jobbigt nu. Lilla Mille, vilken kämpe!! Allt annat kommer att bli lätt för honom i livet, han har ju verkligen ngt att jämföra med. Kramar från oss i Mora.

2008-11-08 @ 21:21:57
Postat av: Torun Mikko

Vi håller tummarna. Kram på er.

2008-11-09 @ 01:07:42
Postat av: Ann Beskow

Morgan och Lotta,

har just tagit del av Milles resa - som ju egentligen är Milles, er och Irmas resa. Jag hoppas av hela mitt hjärta att alla steg går åt rätt håll. Tänker mycket på er och skickar en stor varm kram från Orsa. Ann

2008-11-09 @ 15:38:20
Postat av: Angelica

Tack för att ni gjort denna blogg. Så skönt att kunna följa Er, och se hur allt går och hur ni alla mår. Hoppas vi snart ses. Längtar efter Er.

Angelica

2008-11-09 @ 22:10:00
Postat av: Maria Kusin

Hej på Er. Mille ska vara lycklig som har er till föräldrar.Vi tänker på er. Hoppas att ni ser lite ljus i tunneln nu.

Kram Maria med familj

2008-11-09 @ 22:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0