Jaha... dagen före

Då är det dagen före operationen. Kl 8 i morgon bitti ska vi knalla upp till operationen och överlämna lilleman. Innan dess ska vi göra ett sista decusanbad på avdelningen.
Idag träffade vi en av de två hjärtkirurger som ska operera Mille, han gick igenom vad som kommer att göras och lite hur, samt hur stor operationen är. Vi gick även igenom riskerna med denna operation och det är väldigt tufft att prata om, jag kan säga så här att denna operation är inte riskfri.
De kommer även att öppna upp själva hjärtat och förstora hålet mellan förmakarna, detta görs för att det är lite förtrångt för blodet att passera.
Operationen kommer att ta minst 6-7tim men det är lika bra att vara inställd på längre. Efter operationen körs Mille till barn intensiven där kopplas upp en miljon apparater och medicinener samt respirator. Men när det är klara med uppkopplandet så får vi komma dit och äntligen räffa honom.

Här är några bilder från dagen

Här gnager Mille på nya favoritdjuret Ankan som han fick ifrån farfar innan vi åkte.


Här tvättas det med decusan tvål för att bli av med alla bakterier. Schyss plasthanske han fått för att skydda bandage och kanyl.

Just nu ligger Irma i sängen och funderar på livet, plötsligt säger hon -Pappa, jag vill inte att du ska bli gammal och rutten. Tack för det!!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Stort lycka till imorgon! Tänker på er hela dagen!

2009-03-01 @ 21:01:45
URL: http://semlesara.wordpress.com
Postat av: Berit

Hej hela familjen!!!! Tack för att vi fick komma och hälsa på er på ert fina hotell igår! Det var så roligt att träffa er igen, även om det förstås varit ännu roligare under andra omständigheter. förstår att det är jobbigt för er med många oroliga tankar och frågor. Men jag hoppas och tror att allt ska gå bra även denna gång! Ni är i mina tankar! Lotta undrade hur det var på tågresan. Jo, det gick bra för Rebecka. Hon åkte själv fr Borås till Lund via Varberg. Jag passade bara på att säga farväl och få en bild av henne då tåget gjorde ett stopp i Skene. Förresten, Bengt och jag hade verkligen en mysig kväll på Jerry William-Showen igår! Vilken påhittig far du har Lotta! Kanske hinner vi träffas något mer under tiden ni är i Göteborg!?! STOR KRAM till er och en SÄRSKILD hälsn till Irma! Berit

2009-03-01 @ 22:08:28
Postat av: Sol Jenny

Hej alla unga fräscha... och gamla ruttna ;)

Tänker på er extra idag.

Stor kram till er alla

Sol Jenny

2009-03-02 @ 07:02:54
URL: http://sollivet.blogg.se/
Postat av: Lisa, Gustav och Siri

Tänker på Mille, hör av när ni orkar och vet nåt mer. Tusen kramar.

2009-03-02 @ 09:52:06
Postat av: Jenny

Tänker på er... Kramen

2009-03-02 @ 13:34:55
Postat av: Bengt - morfar

Jag höll tummarna idag så att de vitnade för att det skulle gå bra med Milles operation! Nu är det i alla fall över och jag hoppas att den nya ordningen ska fungera för honom i framtiden. Snygga peruker förresten, kanske man skulle skaffa sig en sådan nu när det börjar glesna på toppen.

2009-03-02 @ 17:57:37
Postat av: Anonym

Jag höll tummarna idag så att de vitnade för att det skulle gå bra med Milles operation! Nu är det i alla fall över och jag hoppas att den nya ordningen ska fungera för honom i framtiden. Snygga peruker förresten, kanske man skulle skaffa sig en sådan nu när det börjar glesna på toppen.

2009-03-02 @ 17:59:07
Postat av: Göran, Katya och William

Hörde att allt gick bra idag!!!!!! Han är väl duktigast alla den lillemannen!

tusen kramar

2009-03-02 @ 18:51:48
URL: http://williamliljeberg.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej! Hörde av mamma att operationen gått bra!!! Gud så skönt. Resten kommer också att gå bra! Fortsätt kämpa!!! Ni är SÅ duktiga och modiga!! Vi tänker på er och ring när ni vill!kram från storasyster/Moster/svägerska

2009-03-02 @ 20:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0