Nu drar det igång igen!!!!

Nu har startskottet gått för det tredje steget och förhoppningsvis det sista i Milles resa mot ett enkammarhjärta. Det ilar i hela ryggraden när man tänker vad han nu ska gå igenom samtidigt som man är väldigt lättad av att detta nu ska bli gjort, och förhoppningsvis kommer han må betydligt bättre när han efter allt når 100% syresättning.

Denna tredje episod startar med en kateterisering som kommer att ske imorgon. De kommer att söva honom efter lunch. Det som vi inte visste var att det inte bara kommer att gå in via ljumskarna, utan även gå in via pulsåderna på halsen....  tack för dessa detaljer Herr doktor.
Anledningen till denna kateterisering är att man måste skapa sig en bild av hur det serut samt att man ska mäta trycket i hjärtat. Allt detta för att den dag som de ska öppna upp bröstkorgen så vill de veta i detalj hur det ser ut.
Förhoppningsviss kommer den stora operationen ske inom ett par månader.

Hur som helst så har dagen idag gått mycket bättre än alla förväntningar. Jag var inställd på att Mille skulle vara rädda och protestera mot allt, men icke sa nicke, röntgen, ultraljud, provtagningar, allt flöt på. När de satt kanylen i handen så sam han... det gör lite ont.
Värre var det för Irma, hon lyckades bli skallad av Mille mitt på näsan, det lät som han skallade en knäckebrödspaket. När vi var på sjukhuset så var Irma på lekterapin, där lyckades hon med att dra hammaren över fingret så hon fick en blodblåsa som en 50öring...

Nää.. nu är det dags att ladda inför morgondagen... See ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0