Snart 6år


2,5 år efter den sista operationen är full fart framåt. 

Kommentarer
Postat av: Rikard

Hej!
Vad kul att se att TCPC-operationen gick väl för er lilla kille. Jag kollade igenom vår blogg (som vi inte uppdaterar lika frekvent längre, noahshjarta.blogg.se) och såg en kommentar från er och blev då nyfiken på hur ni har det. Det är lika härligt varje gång man ser att ungarna mår väl efter allt de gått igenom. Noah mår förövrigt jättefint i dagsläget. Ta hand om er! MVH Rikard, stolt pappa till Noah

Svar: Hej Rikard!Tack för din kommentar, blev jätteglad. Förstår vad du menar att man inte uppdaterar bloggen lika frekvent. Jag väljer att se det som något positivt.
Vi har det på det stora hela är det väldigt bra. Mille har återhämtat sig mycket bra och allt ser väldigt bra och stabilt ut. Just nu väntar vi på resultatet av det årliga 24h EKG som han gjorde för någon vecka sen.
Den delen som jag ser ökar hos Milles är den egna medvetenhet om hjärtfelet, det är mycket frågor om hur operationerna gick till, har de skurit i mig osv, men på ett positivt sätt. Sen är han ledsen vissa dagar över att han inte har samma ork som sina klasskamrater.. Han blir alltid tagen när de leker t.ex tjuv och polis pga att han inte kan springa lika fort. Det är mycket fokus på att lära honom se vad han är bra på istället och hitta ett självförtroende. Sen märker vi att det finns ett ökande behov för Mille att träffa andra barn med hjärtfel. Han skiner upp som en sol när han ser t.ex en bild på någon i samma situation. Det är då han inser att han inte är ensam vilket han upplever som superbra.
Jag visade Mille bilder ifrån er Noahs blogg och berättade att han har exakt samma hjärfel. det gick inte att ta misstag på den glädjen som utstrålade.

Så härligt att höra att att Noah mår bra, det är helt fantastisk hur de kan återhämta sig efter allt de går igenom...

Ta hand om er
Mvh
Morgan
morgan.haggstrom@telia.com

Morgan

2015-02-18 @ 22:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0