Äntligen...


Nu har vi varit hemma en vecka och landat. I måndags så var vi ner till falun igen för att göra första kontrollen efter operationen och allt ser kanonbra ut. Men vi kommer att forsätta besöka sjukhuset varje vecka, vi måste ha koll på att VSD (håligheten i skiljeväggen mellan väster kammare och den tänkta höger kammaren) inte minskar. Sakta sakt går vi emot en vanlig vardag, jag har börjat arbeta igen och det känns skönt förutom att man missar mycket tid med sin familj.
Mer bilder kommer att komma, har bara inte hunnit än.

Kommentarer
Postat av: Sara Ersson

Det är så roligt att ni har kommit hem tycker jag. Jag vart så glad när jag mötte Lotta, Irma och Mille på dagis.

Kramar från Sara med familj.

2008-11-27 @ 19:23:17
Postat av: Annicka & Pontus

Hej på er allihop!Hoppas att ni har kunnat koppla av och fått lite lugn och ro i tillvaron nu när ni äntligen är hemma. Tänk att vardagen kan vara så välkommen. Men efter en sådan här "resa" förstår jag mycket väl att den är det. Även om resan bara är påbörjad vad jag har förstått.

Ska ner till Falun i början av december med mitt barnbarn som nu är 4 månader. Ultraljud på hjärtat. Blåsljud. De tror inte att det är något allvarligt men de vill självklart kolla upp det.

Vi tänker på er och hoppas att ni mår bra och verkligen kan njuta av tillvaron nu när ni är hemma allihop tillsammans.Stora bamse kramar från oss på berget

2008-11-28 @ 20:15:57
Postat av: Sol Jenny

Hej.

Skrev en liten dikt idag som Mille och Irma är "involverad" i kan man säga. Är ni nyfikna så finns den på bloggen (under superhjältar).

Hoppas ni gillar den.

Sol Jenny

2008-11-29 @ 00:13:23
URL: http://sollivet.blogg.se/
Postat av: Michaela

Blir alldeles tårögd när ja Läser allt! Skönt att läsa att allt gått bra :)

2008-11-29 @ 16:29:51
URL: http://kriiiistall.blogg.se/
Postat av: Emelie & Joel

Hej Mille, Irma, Lotta och Morgan!Nu har vi läst allt i ett sträck och tårarna har sprutat och munnen har lett. Mille är en stark liten kille, men också ni som genomgår detta med så mycket kraft. Visst är det märkligt hur mycket man klarar av?!Vi kommer såklart fortsätta läsa om Milles och er resa och samtidigt så tänker vi en massa på er.Stor styrkekram från Emelie & Joel.2008-12-02 @ 00:13:25
Postat av: Angela & Hasse

Hej på er hela familjen!

Skönt att höra att vardagen rullar på som vanligt, det är ju då allt är som bäst. Tänker mycket på er och er situation.Följer alla goa bilder ni skickar.Ha det gött och kramar i massor från oss.

Angela & Hasse

2008-12-07 @ 13:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0