Hemma igen

Nu är vi hemma igen och det känns obeskrivligt skönt att vara det och med vetskapen att allt gått bra. Det märktes på kroppen när vi kom hem att det varit en väldig belastning mentalt med att vara där nere på sjukhuset. Både jag och Lotta var helt slut när vi kom hem och somnade i princip på en gång.
Mille börjar så sakta lugna ner sig, han har varit väldigt stressad pga att han blivit väckt för kontroller och medicin hela tiden.
Nu kan man äntligen börja tänka framåt och börja planera.

 

Hemma och glad


Kommentarer
Postat av: Berit

Hallå hela Orsafamiljen! Så skönt att allt gått så bra! Jag är verkligen glad för att operationen lyckades och att Mille hämtat sig så fort. Synd att ni fick kräksjukan. Det är ju bara SÅ jobbigt med maginfluensa. Men jag gläds med er att ni kommit hem lyckligt och väl även denna gång! Hoppas vi ses framöver. Lycka till med alla era planer med nya huset också!

KRAM fr Berit

PS. Hälsa särskilt till unga fröken Irma! DS.

2009-03-15 @ 22:33:26
URL: http://bersjo.blogg.se/
Postat av: Göran, Katya & William

Haha vilket litet charmtroll! Man kan inte annat än att le när man ser honom! Vad stor han har blivit! Skönt att ni är hemma. Kram kram

2009-03-16 @ 08:46:35
Postat av: Annicka & Pontus

Hjärtligt välkomna hem!Kram

2009-03-16 @ 15:16:40
Postat av: Isabel

Ojojoj, vad stor han har blivit nu då..:) Och fortfarande lika söt!

2009-03-17 @ 19:36:07
Postat av: Berit

Hej på er! Snälla ni, lägg gärna in några fler "hemma-hos-bilder" fr er! Skulle vara så ROLIGT att få se mer av era charmtroll i farten! Hoppas ni alla mår bara BRA! Har snön smält undan i Orsa än? Eller kan Morgan ta nå´n tur med scootern fortfarande? Håller husrenoveringen tidtabellen. KRAM till er alla fr Berit!

2009-03-22 @ 19:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0