Dag 1 till ända

Jaha.. Då har man lyckats tagit sig igenom denna dag med en viss matthet som resultat. Dag idag har bestått av ultraljud, EKG, läkarundersökning, röntgen, sätta kanyl, lavemang m.m, fy vad man känner sig som en dålig förälder som inte kan skydda sitt barn ifrån detta, fram för allt förnedringen med lavemang, tårarna rinner nerför hans små kinder samtidigt som han säger att han vill vara en riktig kille.
Stackarn.
Imorgon är det dag för operation, klockan 8 kommer han och sövas och det kommer ta 8-10timmar. Vid samtalet med kirurgen idag så berättade han att Mille var en mycket god kandidat för att klara denna operation. Och sånt känns skönt att höra. De berättade även att de går väldigt hårt in på att få honom ur respiratorn så fort som möjligt eftersom det ska tydligen vara bättre för honom då. De kommer även att stänga av hjärtat under vissa delar av operationen, tur att han är i riktigt goda händer. På återseende.


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Finaste Ni! Skickar massor av kramar till Er och världens finaste Mille-kille! ♥

2012-03-14 @ 22:04:11
Postat av: Lisa

Åh vad tungt att läsa. Men det kommer att gå bra. Och ni är inga dåliga föräldrar, det är ju inte erat fel! Ni gör ju allt ni kan! Vi tänker på er hela tiden och skickar en massa goda tankar!

2012-03-15 @ 09:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0