Lördag

Nu äntligen får jag tillgång till datorn, den har tjänstgjort som dvd-spelare under den senaste dygnet.
Igår hade vi ett samtal med Eva som är överläkare här på barnhjärtvården angående Milles tillfrisknade. Som vanligt när det gälle dessa samtal så brukar det vara en blandad kompott. Hon berättade att Mille har slagit alla rekord när det gäller vissa delar av tillfrisknadet, och framför allt hur snabbt de tog bort dränen från lugorna. Dessa kan ibland få sitta i månader.
Sen var det prat om hans syresättning.. normalt så brukar den vara högre vid detta skede, men i Milles fall så går det trögt. Om han inte hämtar sig och når uppsatt mål inom sex veckor så måste de söva honom igen för att göra yttligare en kateterisering... känns lite tungt faktiskt. Det som de ska titta efter är om han har fått eventuella fistellgångar i lungorna. Det kan bildas sådana om man är lågt syresatt under en längre tid... och det har han varit i hela sitt liv.
Men igår och idag så har vi sett en viss förbättring... men det är en bra bit kvar.

Igår så skypade Irma med sin klass... hon var såå klad att jag trodde hon skulle spricka... Ska försöka lägga upp en film på det.
Idag är Irma på Universeum tillsammans med "låtsas syster" Ella... Och Ellas riktiga storasyster Frida. Tack så mycket får er hjälp!!!!!!!!!!!!

En annan glad grej som hände igår var att Mille fick ett blombud ifrån mina arbetskamrater på Clas Ohlson, Mille blev riktigt glad... TACK kära ni, det betyder mycket... (jag visste att ni hade ett gott hjärta egentligen)

Och här är lite bilder från igår och idag:


På innergården blev det hett.


23:e Mars.... vanligt vis brukar man åka skoter vid här tiden på året


Vår kan man säga


En skypande Irma


Vår älskade Irma!!


Pyssel på barnhjärtvården


Nääj, inte fota mig...


Tack!!!!!!!!!!!!!!!!!
Morgon i GBG

Kommentarer
Postat av: Anki

Härlig läsning. Mille kommer fixa syresättningen också! Pratade just med en lycklig och trött Ella på väg hem från universeum. Hon orkade nästan inte prata med mig. Frida var också rätt trött efter heldag med småtjejerna men nöjd med dagen.Krama familjen!

2012-03-24 @ 19:51:37
Postat av: Göran, Katya, Willaim

Blir så glad att läsa att Mille har tillfrisknat så pass fort som han har gjort. Vi skickar alla tankar till att syresättningen går upp upp upp.Om det finns något vi kan göra, eller hjälpa till med så gör vi vad som helst.Många kramar.

2012-03-24 @ 20:14:00
Postat av: Fam Sund

Va härligt med alla glada och bra grejer. Värre det där med syresättningen. Men Mille är ju våran kämpe nr och vi hoppas verkligen att han får till det på egen väg. Känner så med Er! Vi teleporterar massa syre till Mille. Kramar

2012-03-24 @ 22:30:25
Postat av: Elias på milles dagis :)

Hej mille med familjen :)Vi tänker på er och med hjälp av telepati så vill vi öka Milles syresättning. :)Fina bilder på fina människor! Många kramar från oss!

2012-03-25 @ 10:39:03
Postat av: Pontus & Annicka

Mycket hinner hända på 6 veckor! :-)

Kram

2012-03-25 @ 17:22:12
Postat av: Lisa

Vilka fina blommor och vad skönt ni har det i solen! Härligt att Irma r prata med sina vänner. Hoppas verkligen att Mille får upp syresättningen så att ni kan komma tillbaka till vardagen så snart som möjligt. Han är stark så det kommer säkert att gå bra, härligt att läsa att han slår en massa rekord, det är ju fantastiskt!

Snart kommer ett paket på posten från Kinnekulle!

Kranar från oss!

2012-03-26 @ 20:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0