Snabba vändningar

De här med snabba vändningar har man lärt sig att det är en del av konceptet när man har ett allvarligt sjukt barn. Igår var det en sådan dag.
Allt hade flutit på bra, till och med så bra att de drog bort hans kateter. När man gör det så vill de att han ska kissa inom en viss tid. Och som många treåringar så är det väldigt svårt att få dem att göra något på beställning. Tiden för Milles kissperiod tog slut, inget kiss, de väntade ytligare 2tim inget händer. De är i de här läget man ser på sköterskorna att det inte är så bra att inget kommer. De väntar ytligare en timme men inget kommer. Då återstår det en annan metod, en plågsam sådan. Nämligen föra in ett rör i urinröret och sedan tvångstömma blåsan. Efter 30min av hysterisk gråtande Mille och olika rör i snoppen så blir de tvungna att avbryta utan resultat. Mille somnar av utmattning, men det dröjer inte länge tills sköterskorna samt en läkare från kirurgen ramlar in. Mille vaknar med ett ryck och förstår vad som är på gång igen. Läkare försöker sätta in en kateter utan något resultat. Då återstår det bara en sak, nämligen sövning och operation igen... Och jag kan understryka att det är det sista man vill när man har precis kommit där ifrån. I vänta, mitt i natten när vi väntar på att de ska köra upp Mille till operation så försöker jag och Lotta desperat att få Mille att kissa... Efter mycket om och men så lyckas vi till slut, i sista sekund, att få honom att kissa. Och all operation blev avblåst.
Vilken lättnad.
Idag har han kissat utan problem. Han har även blivit av med slangarna... Och det har resulterat i att vi har lekt på golvet idag.... 4dagar efter en stor hjärtoperation. Kan vara tänkvärt när man själv blir sjuk......


Kommentarer
Postat av: Bullis

Våran duktiga ,stora Mille-kille. Vad skönt att det gick bra med kisseriet!! Och vad skönt att få komma upp och leka på golvet. Vi tänker mycket på er, och barnen frågar mycket om Mille. Vi tittar på korten och försöker förklara. Massor av kramar till er alla. Och en särskild hälsning till Irma!!

2012-03-19 @ 15:39:48
Postat av: Ann-Sofie

Vilka fantastiska föräldrar Ni är!

Åh vilken lättnad att operationen ställdes in!

Skickar en miljon styrkekramar till Er och till Mille och till Irma

2012-03-19 @ 17:09:19
Postat av: Lisa

Åh herregud detta var värre att läsa än att se en Beck-film! Vad otroligt skönt att han slapp ännu en operation! Och stackars liten som måste gå igenom sådana smärtsamma behandlingar. Känner med er, det måste vara fruktansvärt tufft att vara förälder i en sådan situation. Oj oj ni blir verkligen härdade. Tack för att ni skriver på bloggen det är skönt att kunna följa med i vad som händer. Tänker på er. Massa kramar!

2012-03-19 @ 19:35:56
Postat av: Niclas & Ullis

Hej på er, blir så glada när vi läser att allt gått bra! En riktig kämpe! Vi hoppas återhämtningen går fort så han snart får leka & busa igen!

Ta hand om varann!

2012-03-19 @ 20:43:37
Postat av: Lisa

Han är så himla duktig och stark, vi beundrar honom jättemycket!

2012-03-19 @ 23:09:29
Postat av: Pontus & Annicka

Stackars liten vad han får gå igenom. Å vilken pärs för er. Skönt att op kunde ställas in o att slangar är borta.

Styrke kramar till er alla och några extra till dig idag Morgan. <3

2012-03-20 @ 11:43:35
Postat av: Angelique

Vad skönt att höra att allt går som det ska. Vilka kämpar ni är och framförallt Mille!! Ta hand om er!

2012-03-20 @ 12:16:15
Postat av: Malin

Finns så mycket jag skulle vilja säga, men det är så svårt att hitta rätt ord...!

Vilken bergodalbana av känslor ni får uppleva. Gör ont att läsa om det ni går igenom, å på samma gång blir jag så glad att allt går Milles väg, lille kämpe där. Och Irma, vilken storasyster <3

Massor av kramar till er alla!

2012-03-20 @ 12:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0